Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2008 14:29 - За наградите на БГрадио и "моите" братя Аргирови.
Автор: viki02 Категория: Музика   
Прочетен: 10060 Коментари: 14 Гласове:
0

Последна промяна: 07.04.2008 15:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
С тъга приех завоя в курса на БГрадио преди около 3-4 години, някак изчезна магията. Много стана сухо, който и да го прави. Все пак тази година отново посетих наградите, защото "моите" братя Аргирови се събират отново. След 6 години, в които не са били заедно на сцена. Не, че не мога да отскоча до Норвегия да си взема автограф ;-)), но обичам да ги гледам на сцена. Може и заедно. Често казано, понякога и единия ми стига, понякога..
В коридорите беше много оживено, рядко се виждат толкова познати лица на известни личности на едно място. Един шут от "Мюзик айдъл", ако не се лъжа просто ми се наби в очите, не че исках. Сигурно вече се сещате кой е. Аз не гледам вече айдълите, не ме кефи. Накрая същия се тросна и на моя познат, та съвсем го видях, ще ми изкара очите. Въпрос на поведение някакво. На Запад може и да върви това поведение, не съм сигурна.
В задния коридор се заизкачваха по стълбите нещо като балерини. Имам красиво чувство към тази дума, тези не мога да ги включа в него. Те откриха спектакъла. Ако по финансови показатели го определяме, да , спектакъл. Щото сърцето не каза същото. Та да не ви се случва да виждате отново тези същества в на вид първобитни кожи, но с модерна обработка, страшно загрозяващи тялото и плашещи още с първите звуци на концерта. Думата балет......също не мога да я отнеса към тях. Нещо като за балет откри тържеството! Така по-става.
Воденето на Дичо ни показа, че е добро момче. Няма лошо, но бих избрала водещ с друго послание. По-добре да беше пял, прави го неповторимо. Достатъчно е да си отвори устата и всичко се получава лесно при него. Рядък глас.
Ся....да почна с концертната дейност. Номинациите веднага ще започна и свърша с тях....не съм ги гледала преди, не ги помня....не ги ценя, щот има субективизъм некъв и не са реални за мен. Някак на своите ги дават. По мнение на слушатели, ама друг път. Ех, да бях по-глупава да не си навличам проблеми!!!
Та що се отнася до концерта, сухичко ми се видя. Кат че българската поп музика е излезла нанекъде, няма я. Останали са само част от изпълнителите, така, своите. Най-запомних след братя Аргирови (естествено и простено, моля!), нашите победители в Евровизия за всички времена до сега, Елица Тодорова и Стоян Янкулов. Странно някак духовното е проникнало в дебрите на БГрадио, учудващо как са го допуснали. Добре, че влезнахме в Европата да спасява духа ни. Сякаш й пука на нея! А след тях запомних децата (ще ме извиняват, не се чувствам никак стара, ама..ей тъй ги усещам) от "Мюзик айдъл - 1". 6-7 ина пяха заедно, всички със спортна дреха от кръста надолу, да подчертаят младежкия си дух. Това ме хвана. Пак неква духовност пробила по чудо в това радио. Много ме насладиха. От онзи блясък бях ослепяла, нямаше глътка въздух, само брилянти да ми засядат на гърлото! Не мога да не мина през Миро от "КАризма". Добре, че беше Галя да му придава авторитет, голем сельо излезна! Ама публиката го харесва, тургам го тук. Трети по ред. Взе награди няколко, две май. Имаше подкрепата на залата, моята не. НЯкак неземната му красота си отиде с Галя, последственото излъчване отне красотата. Пее, не че не пее, ама винаги се сещам, че бил откраднал от Галя правата на "КАризма", верно ли е, не е ли, за мен е верно, и всичко ми причернява около него. Има и един плюс от мен. Обичам щуротиите, които са оригинални и свободолюбиви. Винаги да за свободния избор! Миро застана зад микрофона и преди да си тръгне се изцепи: "Гледайте този, този, този (не ги помня) и мен в "Пей с мен" по Нова телевизия". Ей на това му викам НОВИНА. От Нова телевизия трябва обезателно да му дадат медал, може и тиквен, медал да е. А БТВ, която излъчва раздаването на наградите на БГрадио, да глоби когото трябва, може би........ Ама беше готина изцепка, всеки не може да си го позволи! Реклама на конкуренцията, това е забавно. Рубрика забавления на блог.бг.
За Миро това е всичко. Най-ми хареса Вики, Виктория Арсова, сега вече нещо с К..... беше, не е Бекъм, ама не помня изчанченото модерно, което й лепнаха. Аз ще си я оставя Арсова, като госпожа Арсова, която уважавам. Доста мога да споделя за Вики и новото й изпълнение. Възхищавам се на стила й на поведение и действие в живота. Бавно, сигурно, с трудолюбие и точност. Неусетно и сигурно, Вики ще постигне своето. Относно изпълнението, ми много беше готина, тя си е готина, и по-готина е станала. Като си спомня онуй слабичко момиченце, дето народната носия му стоеше, все едно е закачалка, големшка беше, или Вики малка......, а сега! Хареса ми, не е лоша. Ама тя е връх! Смалили са я. Не виждат ли нея, та имитират другите, по-несвои. Виктория Бекъм, тая, оная, ала, бала...... Тя си е Вики от нашия квартал и групарка, и вокал! Тя е народен човек, тя е сила, тя е глас, тя е супер вокалистка на сериозна банда, по-сериозна от Д-2. НЕйната е някъде там, още неоткрита, може би. Няма кой да я открие. Ми сладко момиченце са я направили, ама Тина Търнър, ако беше по-красива , и пак толкова талантлива.......ей това е Вики, нашата си Вики, не Бекъм, не грекъм, не декъм, не е и дек. Иначе ми напълни душата, харесва ми как се представи. Няма лиготии, няма сексиграчки, няма помиячки. Жена на място! Авторитет си е тя. От мъничка си е такава. Вики, имаш нашата обич. И да не прочетеш, кой ли пък ще знае, важното е , че си вървиш по пътя. Ако има грешки, ще се оправят. Де да можеше сама, и както ти искаш!!! У нас не, не това.
Графа, Графа присъстваше, макар и като присъствие и номинации само, взе и награда, зарадва ме. Той си е приятел на БГр-то, не ме изненада, но сега Миро е актуалният им приятел. И толкоз за него. Гледах снимка с любимата му, изглежда спокоен, той без човек до себе си няма да е добре. Хубаво е момичето, ще задоволи пресата и любопитните погледи на шоу бизнеса! Ще го одобрят!
Кого да подхвана сега?!! Ми не трябваше да става, ама стана. Нина Николина. Каквото и да се включи, не ми хваща окото. А с Деси Добрева направо бяха провал в раздаването на наградите. Ама да върви. Щото се сетих за актьорското присъствие. Слабичко, само двамца, но тежко застреляха ненужните и си изкараха хонарара без уговорки! Койна от "Морска сол" и Христо Мутафчиев. Професионално, много добро представяне, без лиготии. Дойдоха, застреляха и си отидоха.
Взех да се подсещам. Фънкито и Вили Казасян, част от провала на айдълите. Нагладената Мариана Попова, откровенно протеже на БГрадио, което налага насила вкуса си, не че тя е виновна в случая, че приема, напъни, се обърна към фънки и му каза, че за него няма благодарности. Ей по тая част с нея сме на едно мнение. Да се гаврят с душите на хората, да ги утрепеш с бухалки ...шегуу.уу....вам сее....еееее , не ме бий...тееее, хи
Дичо пак води, него вече го минах. Ама с него две джукести кукли, направо хай лайф, дащни като дами от шоу бизнеса.....той го каза, не аз. Ми то по сценарий. Щот се сетих, че една от раздаващите награди искаше партнььорът й да свърши, нещо зациклих на туй изречение, вероятно пред нас! Пак по сценарий, много дървено го каза, явно не е баш от шоу бизнеса.....Та тия джукестите кукли на Дичо с пластмасови глави бяха, ама като истински шоу гърли. Иначе дълъг крак, чак до шията, верно с конкурс или добър вкус за ...шоу...подбрани
. Да взема да изподробня за братя Аргирови. Бяха с черни кожени якета, двамцата са си повече от един. "Пролетна умора" представиха в дует. Верно говорят бе, напълнели са, ама Светослав е за диета, както винаги пак той. Ама мен това особено не ме интересува, щото не съм там да търся модели за шоу.....онова ......безнес. Ми да се поболеят ли от диети сега! Верно, могат да си намерят баш специалисти, ако решат, и да се хранят по нов начин, изцяло нов, ама и така не бих ги аз изхвърлила. Напротив. Викам си, айде оставете ги да раздават до края. Щото даваха наградата за Бг вдъхновител, явно още за млади ги имат, така изглеждат, запазени са. И, мисля си, нека си стоят там и си раздават каквото има. Щото ми е по-жизнено като са на сцената. Има я оная аура, както каза Елица от "Водата" на Евровизията. Тодорова де. Аурата......много е важна за изкуството!!!
Не, не съм свършила за братя Аргирови, само смених реда. Сега за топ норвежката Линн-Софие, която излезе с тях във втората част......Ми трудно ми е да лъжа, като клюка се натрапва, ама семейни неща, човешки са. Линн е съпругата на Благовест, която през 1990 година му роди син Александър. Беше 16 годишна, когато посвети невероятнана си красота, у нас няма такива излъчване, на Благовест. А сега живее и работи в Норвегия. Преди това беше в Италия, и даже в "Рома", мисля, тренираше футбол синът му. В България Линн беше фотомодел. До преди години имаше нейни снимки на Попа, отсреща тъй. Високи за изискванията на братя Аргирови, тя ги покри. Годините не й личат, нямат и значение. В Италия издаде първия си диск. Хубаво е, когато се поддържат добри отношения в семейството, дори и при криза. Вече съм казвала, в семейно отношение братя Аргирови са пример за подражание, майка им Василка Аргирова е строен стълб на семейното огнище! Роднините им.....Те дори не разбират , колко нормално разкошно семейство имат, даже може би не биха повярвали. За тях е нормално, но в България - не, над нормалното....много. Е, навсякъде нещо куца, сигурно и там. Нека не идеализираме и се вървем на сцената....магията за много хора. Не мога да коментирам новата песен на братя Аргирови, защото докато да снимам и не я чух добре. Дъщеря ми е доволна от новия продукт, а младежта вижда всичко.
Тази тънка чувствителност за какво ли ни е дадена? Тези отговори още ми създават въпроси...
Не се отвличайте, казват му лирично отклонение. Наско от БГрадио се пост.....не постнал, постригал. Почти нула номер. Наско, хубав си, но това не е за тебе! Смени главата, посади тревица, от светлата, ти знаеш..... Кой знае защо, моят майтап, Симо, го нямаше. Тя и дъщеря ми го обича. Не това, де. Нормални взаимоотношения, Симо обича децата, а те го усещат. Нека сме преди всичко хора, и после музикални и шоу корифеи, зрители, читатели, слушатели, гадатели. Симо е капия, капия е и Боряна. Все пак Наско и Вики са ми по-близки до природата. Симчо, добре ли си, що те нямаше? ДАже ще обичам да се дразгям със Симо, ама не го познавам и затова не се карам. Той не знае. Пак отклонения....уж още не, не са умствени, ама знае ли някой, кога ще го връхлети.
Ми да отивам към отивам си.....НАй-значимата награда, както ни открехната, щот нямаше да се сетя, наистина, за песен на годината я взе "Вода". Верно, писна ни все това, но пък ако беше Миро щях да крещя. То бива връзки, ама пък чак толкова отнесени. Елица излезе с бална рокля, която скриваше всичко, което иска, с висок ток, който слага в джоба и Лили Иванова. Бяха им направили стълбите така добре, че никой този път не се спъна........ А Стоян Янкулов учуди всичката публика като при третото си излизане за награда (трябва три да са били, толкова прочетох), не каза нито дума, а само: "Благодаря!". Сега аз като него ще ви покажа, как се взима думата. Много невъзпитано публиката искаше да му затвори устата, когато благодареше по микрофона на нужните хора. Ужасно грубо и ограничено беше. Ама тая публика никак не я е грижа, че за да си номер едно по оригиналност на Евровизия и номер 5 по гласуване на съседките е необходим ужасно много труд дълги години. И е необходимо трудът да е общ. Една птичка пролет не прави, ама кой ли го прилага. И сега, когато е време да приключим с овациите за Евровизия, да финализираме тази година на победителите, като заслужено ги наградиха, не му дават на момчето думата, да каже, как, всъщност, става така, че можеш да победиш. Ама кой ти се сеща, че това е споделен опит и всеки в залата трябва да си наляга парцалите като тях и да постигне нещо. Много грубо, много тъпо, от публиката зависят и актьорите, те не падат от небето. Тя получава червен картон! Хайде и за да се впиша в тази ненужна игра, футболът, лишаващ децата ни от внимание.
Явно съм пропуснала много, но ръцете.....да си починат. На финала Дичо реши да ни изпее нещо. Беше грешка. Трябваше Аргирови да финализират, ама нищо. Нещо са им обявили-ненужни, обаче всеки не е съвършен, грешките са допустими, слабите го могат. И като да пее момчето, взеха да се изнасят. То не че транспортът си отива, беше около 21.30 нямаше... Пак пренебрежение. Добре, недоволни от наградите, ама Дичо пък какво е виновен. Първи си тръгнаха от изпълнителите, почти веднага се изнесоха. Ами Дичо бил изпълнител също, кой му пука. Култура?....кво е това? Изпя си момчето песента, имаше и нармална публика. Обаче по средата на песента взе и пожела съвсем сърдечно приятна вечер на отиващите си. Без да ги назовава, просто така, приятна вечер. Добро е момчето. И тук се сещам за Вип брадър, където го бяха нагласили да изглежда смотаняк. Тези сценарии на тези шоута са за чужбина, нашите все нещо не разбират. МОже би фактът, че българина има своя душевност и от това зависи сценарият. Ама къде ти мисъл, има си преписване.
И така, до следващите награди. А братя Аргирови.......Благовест остава тук ("Ти оставаш тук"), а Светослав......вече го няма тук. След купона отлетя за Норвегия днес. Който взе автографи взе, аз си взех на ...няма да кажа. Светослав е много щастлив, че е в България. И, между другото, тази година правят 25 години като братя Аргирови. Като..., защото те са изпълнители от най-малко 38 години, 35 го кажи, но дует Аргирови е на 25. Преди това малките близнаци обикаляха света и България като Благовест и Светослав (тук там кръстен Радосвет в пресата от 70-те години) Аргирови. Пеят и за държавните глави на България, а по-късно и на Русия. Представят България в Русия и Европа. Пеят и в Пловдивската народна опера 3 сезона като петокласници. Абе много години. И дано бизнесът им върви, защото сцената си остава "лека". Щом тях не нахрани, кого другиго. Само на Елвис Пресли и на Бийтърс концерти съм виждала такива сцени , както на концертите на братя Аргирови. А авторските им песни са по-голямата част. И? ПИтам се.


Тагове:   Моите,   наградите,


Гласувай:
0



1. dressy - само не
07.04.2008 14:59
разбарх защо Силвия Кацарова не направи рецитал на финала,както би било редно..
освен това ми липсваше Орлин ..странно това момиче Мариана може ли да пее или ...за Любо кво ще кажеш-толкова беше надрусан,че не знаеше къде се намира горкия..
ужаст..честно казано според мен отдавна няма истинска поп музика в България за огромно мое съжаление..и според мен Аргирови не се чувстваха комфортно на тая сцена..а пък аз наистина си ги харесвам,още от едно време..
това ако беше церемония...
цитирай
2. viki02 - Ех,
07.04.2008 15:19
как ме подсещаш, че пропуснах. ДА, беше Орлин в номинациите. Мариана има глас, ама там някъде е проблема, нищо де.
Любо си полежа на сцената, що не. Модерно да се друсаш ,предполагам.
Има проблеми в поп музиката, защото няма добри продуценти. Как ще налагаш нещо насила, ито слабо като душевност. Душа и изкуство са вързани неразривно, кой ще им го разясни.
Аргирови просто не са били на сцена, не че тази им хареса, на Росица Кирилова се чувстваха определено по-добре. Но и сценичната треска. Те пък не се друсат, не се отпуснаха хоризонтално като Любчо.
Трябва да води Ана-Мария Тонкова....това за следващата година.
цитирай
3. gothic - Отговорите на г-н Ковачев на два ...
07.04.2008 15:40
Отговорите на г-н Ковачев на два въпроса в интервюто с него в последния Плейбой:

В едно интервю беше казал, че мразиш българската народна музика, не се ли опасяваш, че ще намразиш и българската поп музика покрай "Пюзик Айдъл"?

Ама аз я мразя и нея (смее се).
Професионалната поп музика у нас не е просто леко мухлясала, а вече дъха на развалено. Наблюдава се един великолепен упадък на този жанр, за разлика от други държави, където няма такъв филм. Крайно време е да се появи ново поколение певци и композитори, които да си отворят очите и ушите и да мислят по-разкрепостено.

И още...

Вкарвате за концерти много чужди изпълнители, има ли български- такива, които би искал да изнесеш и да не виждаш никога повече?

Да, ебаси, и са толкова много. въобще май е време да натоварим цялата тази гилдия на един автобус, каран от Дънкан Маклауд, и да я отпрашим в неизвестна посока.

По-точно от това няма накъде. При това казано от суперпрофесионалист...
цитирай
4. viki02 - Виж му само речника на тоя "суперпрофесионалист"
07.04.2008 15:44
Точно от тях тръгват проблемите, защото музикални дарования в България с лопата да ги ринеш, ние сме много надарени в това отношение, но няма професионалисти, за "супер" да не говорим.
Отвратителен език, той ли ще ме вдъхнавява, че не разбрах?!
Предпочитам си БГрадио да ти кажа.
Ако ще се разкрепостявате в Плейбой, да ти кажа, аз лично по цици не си падам, по силикон още по-малко, не знам ти. Нито силиконови ...онакова...ще ми задоволят нуждите от човешко общуване и докосване. А музиката пък изобщо в порното не я виждам. Точно разкрепостената Йоана и Дийпзоун съм ги изпуснала, защото те ама никак не са ми подействали, освен отблъскващо, а аз изтривам тази информация. Ето ти, на Евровизия шса разкрепостим, да видиш как ще ви затворят вратите след порното, което се подготвя там от БГ.
цитирай
5. gothic - така....
07.04.2008 16:08
първо: Плейбой НЕ Е порно списание.
второ: Ковачев не е дарование, а доказан промоутър, както и отличен музикант.
трето: Йоана и Диип Зоун са ГОЛА ВОДА!
четвърто: от началото на 90-те докъм средата имаше бум на поп музиката в България. Провеше се много и донякъде качествена за нашите условия. Започна да се създава база за нещо наистина голямо. С появата на БгРадио този процес спря, необяснимо за много, но напълно обяснимо за мен...
цитирай
6. viki02 - "суперпрофесионалиста" напълно го отхвърлям
07.04.2008 16:15
От началото на 90-те дадоха свобода на тези, които в средата и края на 80-те бяха полузабранени и готини. Ама те бяха създадени от епохата си и свършиха, щото нямаше почва за още.
За БГрадио, не искам, но трябва да се съглася. Ами така е. Кофти.
Ама не отхвърляй и нашите вкусове, щото твоя ми е в повече, а и Фънки ми е предостатъчно. Искам свобода за мирно съществуване, с мирна музика.
Съжалявам, не съм наясно точно къде се чупи процеса, с политиката по-съм на ясно кой държи конците, но тук ми се губи. Един Кирил Иванов, откривателя на Аргирови, и тук ще има въздух, начало. Поне за него съм сигурна. Друг не зная. Харесвам Ана-Мария Тонкова, но е възможно и тя да греши, не зная. И не ми е работа, искам музика, иначе няма да има пазар. Това е.
Весел ден, въпреки..
цитирай
7. gothic - Ще ти кажа защо-защото в България ...
07.04.2008 16:49
Ще ти кажа защо-защото в България има шоу без бизнес. Защото за да си звезда там, където това е престижно и носи доходи трябва да си скъсаш задника от бачкане, докато тук процеса е наобратно. Всичко започва с издаването на албум-смех, ама голем смех! И после започва една реклама, един пиар не ти е работа. И се мизерния ни ефир се напълни със хора известни с това, че са известни. По-старите изпълнители: мирно и за почест, но 90% от тях не са научили нищо ново в последните 20 години. Така че камък в блатото е нужен, и то по-голям. Цитирам по памет една героиня от "Трейнспотинг"-"...времената се смениха, наркотиците също, музиката- и тя". Ще ти кажа защо БгРадио според мен убива БгМузиката-защото приоритет в него имат един малък кръг музиканти и певци и всяка музика, дори малко кривваща от комерса и "шлагерността" е обречена на липса на внимание. И моля, не ме упреквай, че отхвърлям нечии вкусове, при положение че ти самата казваш, че моя ти идва в повече. А какъв е моя вкус, знаеш ли? Ще ти кажа- харесвам цялата стара българска музика, защото с нея съм израснал. Освен това харесвам това, което не може да се види в дневната програма на Mtv и да се чуе по ФМ+ Бъди щастлива, и следи песните, които пускам...ще видиш много любими неща :)))
цитирай
8. viki02 - Благодаря!
07.04.2008 16:53
В моя блог си, знаеш, надничам вече!
цитирай
9. gothic - Знам, знам, винаги си добре дошла! ...
07.04.2008 16:59
Знам, знам, винаги си добре дошла! ;) :)))
цитирай
10. viki02 - Хм..
07.04.2008 17:21
За Д-2 ми напомниха на лични. И ние бяхме за БТР, но и Д-2 са приятели на БГрадио. Традицията остава. Като лош спомен съм го изтрила от главицата.
Е, много ми липсваше Ивайло Колев. Тук можеше да изпъкнат Бградио, но нямат мотивация да развиват нашата музика.
цитирай
11. анонимен - suglasyavam s goth, no donyakude. ...
08.04.2008 06:21
suglasyavam s goth ,no donyakude.

rizov ,amebata,funky nyamat li vina za sustoyanieto na muzikata u nas.

tova che ot godini kanyat bandi po svoy vkus...s tova otnemat vuzmojnostta u nas da vleze istinski modernata muzika.hlapetata da otidat na life na smislena banda i da pojelayat da prinadlejat na tozi style,sound,povedenie.
nyama takova neshto.

neka ne zabravyame ,che denis e nomenklaturen sin,i vkaraha v bulgarskiya rock sushtata svinshtina na bashtite si.
navsyakude e taka.vijdame edni hora,koito uj naslediha vlasta na roditelite si,no bez nikakvo jelanie da se emanciprat ot tyah..taka tejkoto i grozno petno na voenni,generali ,slujbari,aparatchitzi,chengeta diplomati beleji vsichko sus sluz do koeto se dokosne.

tova che funky e malko po-"dugovit" wit guy e nostalgiya Ostalgiq ot kusnite 80-te..toy i do dnes reciklira lafove ottogava.

taka che mnogo molim..ne vadete tezi aparatchitzi ot kartinata.kakvoto bg radio,takova sme-shno neshto e i SME(denis i Co-stelo) basi gnuslyarskata istoriya..

funky ,teb kak da te natovarim be...i nakude...
цитирай
12. viki02 - Още нещо негативно, което съм изтрила от съзнанието
08.04.2008 10:10
Представянето на Дийпзоун Проджект и Йоана, е, да , и Балтазар.
Харесва им ритъма, който беше спечелил. Друг е въпросът, че беше откраднат и сега е заменен и вече нищо не те привлича в това парче. Изчезна готиното звучене.
Направили са Йоана още по-грозна, даже черна някак. От красива жена как правят грозна, направо ужас.
И брейкаджията сам ми харесваше повече.
Определено, предишното им представяне беше в пъти по-добро!!! Само да спрат да правят Йоана грозна, а посланието за секс и проституция е непоправимо. Може би ако сменят и текста, ама едва ли. И тя с онзи костюм беше много по-добре, с червено. А в главата ужас. Красива е, бе, хора, отворете очи! Кви са тия стайлинги. Глупава е, но е красива!
Много брейкаджии, много командировки, единият е добре, не претрупва!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
13. benoa - Искам да ви помола
13.04.2008 18:04
Защо допускате хора, които да пеят за винтовки и за... каски ?
цитирай
14. viki02 - Нещо не ми стана ясен горния коментар,
13.04.2008 18:50
или докато са пяли за винтовки за съм била някъде в небитието. А и защо не?
Срещнах Наско от БГрадио, пита дали съм харесала раздаването на наградите. Е, доста ме поизпоти, нямаше как да излъжа, по-добре е да знае как са ми подействали, но ще помня дълго това потене. Е, осветлението беше на ниво, това е вярно. Но раздаване тип Оскари определено не ме впечатли. Предпочитам повече живинка, и повече групи и артисти, които наистина работят през годината. А не определен кръг от все едни и същи хора. Очи в очи с Бградио е по-трудно, признавам, не е като да си пишеш в блога.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: viki02
Категория: Музика
Прочетен: 503810
Постинги: 82
Коментари: 76
Гласове: 3828